“You only live once” – Sanford Rubenstein

Ain’t it the truth. It’s your life, you only get one, and it’s already started. The rest is up to you.

BLS Stage Bali, een stagebemiddelingsbureau op Bali, Indonesië 

Waar staan wij als BLS Stage Bali voor?

BLS Stage Bali is een stagebemiddelingsbureau op Bali in Indonesië en wij bieden studenten stageplaatsen aan op Bali. BLS Stage Bali is hetzelfde bedrijf als BLS Internships Bali alleen met de Nederlandse naam. Naast de stage plaatsen zijn er mogelijkheden om een minorprogramma van je hogeschool opleiding te volgen bij een van onze stage plaatsen. Ook een (universitaire) afstudeer opdracht valt onder de mogelijkheden. Het is vanuit Nederland lastig een juiste plek te vinden die aansluit bij jouw wensen en de eisen van jouw opleiding. BLS Internships Bali heeft jaren ervaring in de verschillende werkgebieden op Bali en weet zo precies hoe ze op het eiland de randvoorwaarden voor jou kunnen regelen zodat je zonder zorgen aan de slag kan gaan!

Achter de naam BLS Internships Bali zit een Indonesisch consulting bedrijf met een officiële licentie om de verschillende studieonderdelen van jouw opleiding te faciliteren hier op Bali. Het Indonesische bedrijf Bali Latihan Singaraja heeft de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd met onderwijsinstellingen en bedrijven in zowel Indonesië en Nederland.

Het team van BLS Internships Bali bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen om jouw stageperiode tot een geweldige ervaring te maken. De mensen achter het het bedrijf hebben jarenlange ervaring in het sociale werkveld als ook het bedrijfsleven op Bali.

Ons doel is om Nederlandse stagiaires een unieke ervaring te laten opdoen die ze de rest van hun leven meenemen. Dit doen we op een manier zodanig, dat de banden tussen beide landen worden versterkt en jouw stageperiode voor alle partijen een positief effect achterlaat.

Waarom kiezen studenten voor BLS Internships Bali?

  • Persoonlijke Nederlandstalige procesbegeleiding op Bali.
  • Begeleiding van de studenten vanaf het eerste contact tot terugkomst in Nederland. Niet alleen op het gebied van de stage maar ook daarbuiten.
  • Contact met het thuisfront van de studenten indien gewenst.
  • Stages en afstudeeropdrachten voor HBO en WO niveau studenten.
  • Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit
  • Speciaal afgestemde stages die aansluiten bij jouw wensen en eisen van je opleiding in tal van vakgebieden.

Procesbegeleiding

Voor BLS Internships Bali is het belangrijk dat studenten tijdens de stage niet aan hun lot worden overgelaten. Doordat wij op Bali aanwezig zijn kunnen wij jou ter plaatse bijstaan ​​waar nodig. We voeren een tussentijdse evaluatie uit met de student en het stagebedrijf. Daarnaast is BLS Internships Bali altijd beschikbaar voor het geval er iets onverwachts gebeurt tijdens je stageperiode. BLS Internships Bali zal jou uiteraard ook bijstaan als je vragen hebt over stage of andere zaken en wij helpen jou waar mogelijk hierbij. BLS Internships Bali biedt aan contact te onderhouden met ouders en / of verzorgers in Nederland indien dit nodig en gewenst is.

BLS Internships Bali staat voor goede en snelle communicatie vanaf de eerste dag dat je contact met ons opneemt. Ons team probeert zo goed mogelijk in te leven in de specifieke wensen van jou als student.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, het regelen van een kwaliteits stage kost energie en constant contact onderhouden met de stage bedrijven. Bij BLS Internships Bali weten we aan welk niveau een stage moet voldoen. Het constant leveren van de beste stages geeft ons bestaansrecht en wij onderhouden goede relaties met zowel stageorganisaties als studenten.

BLS Internships Bali helpt je graag bij het vinden van de juiste stage maar heeft ook mogelijkheden om een ​​minorprogramma te volgen bij een van onze partnerorganisaties op Bali of om een ​​afstudeeropdracht uit te voeren.

Door onze relaties met overheden en organisaties op Bali hebben we een prachtig stagepakket voor de volgende studiemogelijkheden.

Maatschappelijk werk, waaronder toegepaste psychologie, pedagogie, ergotherapie, fysiotherapie, culturele sociale opleiding, sociaal werk en diensten en sociale pedagogische hulp.

Naast de Social Work-stages zijn er plaatsen voor de verschillende sportcursussen Sportwetenschappen: Sport en Management, Sport en Bewegen, Sport en Voeding, evenals Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie.

BLS Internships Bali biedt ook diverse stages aan op het gebied van Business Studies, Communicatie, Marketing, Management en Cyber ​​Security.