Onze Partners

De partners van BLS Internship Bali zijn verbonden met ons bedrijf en ondersteunen ons team met hun verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact met hen opnemen als ze jouw interesse hebben gewekt.

Nadja El Fertasi is een coach en consultant in sociale emotionele intelligentie. Ze is een voormalige Senior Executive die heeft gewerkt bij de grootste crisisbeheersingsorganisatie ter wereld, de NAVO. Nu helpt ze professionals over de hele wereld om hun emotionele intelligentie te maximaliseren, zodat ze met alle gemoedsrust op alle gebieden van hun leven kunnen excelleren.
Nadja heeft drie weken vrijwilligerswerk gedaan via BLS Internships Bali. In deze periode heeft ze een digitale marketingstrategie geschreven voor een school die onderwijs biedt aan verstandelijk beperkte kinderen. Ze fungeert ook als adviseur van de directie van BLS Internships Bali en adviseert over belangrijke kwesties met betrekking tot digitale marketing en bedrijfsstrategieën.

Als onze vertrouwde zakenpartner en als onderdeel van haar visie op sociaal ondernemerschap, krijgen al onze stagiairs of vrijwilligers gratis toegang tot haar webinars over emotionele intelligentie:

https://nadjaelfertasi.com/life-cabe-your-fairytale-just-imagine/

Klik hier voor meer informatie over Nadja!

Global NLP Training is een toonaangevend Neuro Linguïstisch Programering bedrijf dat NLP-trainingen over de hele wereld op verschillende locaties geeft. Een van hen trainings locaties is Bali.

Sinds 2013 werken Global NLP Training en het management van BLS Internships Bali samen om sociale projecten voor verstandelijk beperkte kinderen te helpen. BLS Internships Bali en Global NLP Training zijn officiële partners en werken op Bali samen aan verschillende sociale en coaching projecten die zowel het bedrijfsleven als de lokale sociale projecten ten goede komen.

Klik hier voor meer informatie!

Enfusion travel is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op kickbox-evenementen over de hele wereld. Ze zijn de officiële reispartner voor Enfusion Live. Ze zijn een officiële partner van BLS Internships Bali en kunnen vluchten verzorgen naar Bali, Indonesië.. Daarnaast kunnen ze ook pakketten samenstellen voor familie of vrienden van de stagiair indien nodig.

Klik hier voor meer informatie!

Sjaki Tari Us is een Nederlandse stichting die onderwijs biedt aan kinderen en tieners met een verstandelijke beperking op Bali. Ze hebben twee scholen en in totaal 110 studenten die ze helpen. Ze werken er aan om een duurzaam en lokaal gemanaged project te worden.
BLS Internships Bali helpt hen hiermee door advies te geven en het lokale management team te begeleiding. Daarnaast plaatst BLS Internships Bali stagiaires en vrijwilligers op de scholen om de lokale teams te helpen zich te ontwikkelen en zelfstandiger te worden.

Klik hier voor meer informatie!

Partner Universiteiten

Onze partner Universiteiten uit Nederland, Duitsland en Frankrijk voor wie wij succesvol stagiaires hebben geplaatst en begeleid:

Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht
Hogeschool Windesheim
Hogeschool Saxion Enschede
Hogeschool Inholland Haarlem, Alkmaar en Den Haag
Hogeschool Leiden
Fontys hogeschool
HZ University of Applied Sciences
Universiteit van Amsterdam
Universiteit van Twente
Universiteit Utrecht

University of applied science Darmstadt
Centre L’Horizon Paris