Vrijwilligerswerk op Bali

Naast de stageplekken, minoren programma’s en afstudeeropdrachten die BLS Internships Bali aanbiedt, bieden we ook de mogelijkheid aan om vrijwilligerswerk te doen via ons.

Vrijwilligerswerk in Indonesië en op Bali biedt veel mogelijkheden om de lokale mensen en projecten te helpen waar nodig. Het helpen varieert van het coachen of trainen van een schoolhoofd tot het hand en span diensten verlenen bij een project.

De mogelijkheden die BLS Internships Bali aanbied:

-Engelse les geven aan kinderen of tieners van kleuterklas tot senior high school

-Hand en spandiensten verrichten op verschillende projecten voor verstandelijk en of lichamelijk beperkte kinderen en tieners

-Het coachen/ trainen van leraren en management personeel bij verschillende scholen en projecten

-Helpen bij projecten die gericht zijn op het vergroten van de kennis omtrent duurzaamheid en een beter milieu voor allemaal.

-We kijken en denken graag mee bij specifieke wensen of kwaliteiten van mensen die graag op Bali willen helpen en waar ze hun hulp kunnen inzetten. Mail ons gerust met je vragen!

Bij BLS Internships Bali hebben we verschillende keuzemogelijkheden om aan te sluiten bij jouw wensen en mogelijkheden qua tijd. Zo kan je bij ons kiezen tussen minimaal een week vrijwilligerswerk tot maximaal 2 maanden (60 dagen). De maximale duur van 60 dagen heeft te maken met het aanvragen van je visum.

Kosten

Voor het regelen en het begeleiden in het gehele proces voor en tijdens jouw periode van vrijwilligerswerk via BLS Internships Bali rekenen wij een eenmalig bedrag van 260 euro.  Onderstaande in inclusief in de bemiddelingskosten:

– Het regelen van een vrijwilligerswerk plek
– Ophalen van het vliegveld op Bali
– Lokaal nummer en internet pakket voor je telefoon
– Proces begeleiding gedurende jouw tijd op Bali
– Introductie bij de school of project waar je gaat helpen
– Certificaat en bewijs van vrijwilligerswerk

Hiernaast bieden we de mogelijkheid om jouw ook te helpen bij het vinden van accommodatie en lokaal vervoer. Dit pakket wat we aanbieden kost per week 225 euro of per maand 600 euro bovenop de bemiddelingskosten die hierboven zijn genoemd.
(Het grote prijsverschil tussen een week of maand zit hem in het feit dat in Indonesië de prijs per dag wordt gerekend voor het huren van een scooter of kamer of per maand).

Dit extra pakket bestaat uit:

– Jou verblijfplaats
– Twee maaltijden per dag geregeld (Ontbijt en lunch)
– Scooter ( Vario 125 van Honda of Scoopy van Honda)

Meld je nu direct aan of stuur je vragen naar blsinternshipsbali@gmail.com