Stage en vrijwilligerswerk via BLS Stage Bali, hoe gaan wij te werk

Aanvraag- en goedkeuringsproces voor stage of vrijwilligerswerk bij BLS Stage Bali. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons via: blsinternshipsbali@gmail.com

 • Het aanvragen van een stage of vrijwilligerswerk

  Apply
  Je stuurt jouw stage voorkeur, een indicatie van jouw competenties/ leerdoelen waar je aan moet  werken en je cv naar blsinternshipsbali@gmail.com. Houd er rekening mee dat je ruim van tevoren contact opneemt en uiterlijk 2 maanden voor aanvang van je stage.

 • Voorwaarden

  Zodra wij jou aanvraag binnen hebben sturen we jou onze voorwaarden toe.

 • Elkaar beter leren

  Je krijgt een consultant aangewezen die met jou verder alle stappen zal doornemen. Een gesprek via de telefoon/ skype/ whatsapp volgt om nader kennis te maken. We doen jou een voorstel met interessante stage plaatsen die aansluiten bij jou wensen. Deze bespreek je met je opleiding. Wanneer je met ons aanbod akkoord gaat organiseren we een kennismaking met de stageorganisatie.

 • Betalen

  Je ontvangt de factuur en stuurt een betalingsbewijs via een scan of screenshot

 • Aankomst op Bali

  De volgende stappen zijn jouw accommodatie, waar we je verschillende opties zullen voorleggen. De visum procedure zal ook in werking worden gesteld en hier assisteren we jou ook bij. Bij aankomst op Bali word je opgehaald en naar jouw accommodatie gebracht waar je word opgewacht en kennis maakt met een van de medewerkers van BLS Internships Bali. We brengen je op de eerste dag van je stage of onderzoek naar de stageplek en zorgen voor een uitleg en introductie. Als alles helder is kan je stage gaan beginnen. Tijdens de stage assisteren we jou waar nodig en zullen we je regelmatig op je stage komen bezoeken.